Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Γλουτένη καλαμποκιού

Γλουτένη Αραβοσίτου
Η γλουτένη καλαμποκιού είναι μια πρώτη ύλη για των εμπλουτισμό των ζωοτροφών και έχει σαν στόχο την αύξηση της περιεκτικότητα της πρωτεΐνης στην ζωοτροφή. Η γλουτένη καλαμποκιού είναι ένα παράγωγο το οποίο προκύπτει από την διαδικασία επεξεργασίας της εξαγωγής αμύλου, γλυκόζης και δεξτρίνης από το καλαμπόκι. Περιέχει μέρη φλοιού από το καλαμπόκι με κλάσματα γλουτένης, ίχνη αμύλου και μεταλλικά στοιχεία. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για οικονομία ώστε να μειώσετε την χρήση του καλαμποκιού και της σόγιας. Η δοσολογία θα πρέπει να είναι 0,5% του σωματικού βάρους του ζώου. Ωστόσο, είναι πάντα απαραίτητο να προστεθεί μια καλύτερη πηγή πρωτεΐνης στην αναλογία, διότι η γλουτένη καλαμποκιού έχει έλλειψη σε βασικά αμινοξέα. Χαρακτηριστικά και αναλύσεις είναι διαθέσιμα πριν από την πώληση των προϊόντων. Πρωτεΐνη: 40%, Υγρασία 10%, Σκληρές ίνες 7%, Τέφρα 4,6%.


Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας στο email σας.

Στο email μας μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, αγγελίες και ερωτήσεις. Αν έχετε ποιμνιοστάσιο, μπορούμε να σας κάνουμε και ένα αφιέρωμα μέσα στο blog μας αν μας στείλετε υλικό. Διαφορετικά μπορείτε απλά να σχολιάσετε το άρθρο παρακάτω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.