Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Sebacil

Αντιπαρασιτοκτόνο διάλυμα για εξωτερική χρήση

Δραστική Ουσία 
Τα 100 ml περιέχουν 50 g phoxim.

Ενδείξεις
Για την καταπολέμηση της σαρκοπτικής ψώρας, των φθειρών, των μυγών, των κροτώνων και των άλλων εξωπαρασίτων των προβάτων και των σκύλων, Μερικά από τα κυριότερα ακάρεα, κρότωνες και δίπτερα που είναι ευαίσθητα στο Sebacil είναι τα εξής: Sarcoptes, Psoroptes. Chorioptes, Psorergates ovis, Melophagus ovinus, Damalinia ovis, Lucilla cuprina Rhipicephalus evertsi, Hyaloma spp., Amblyoma. Boophilus spp., Stomomys calcitrans, Musca autumralis.

Αντενδείξεις
Απαγορεύεται η χρήση του μαζί με ζωοτροφές ή πόσιμο νερό (τότε είναι δηλητήριο). Να μη χορηγείται σε ασθενή, πολύ καταπονημένα ή ζώα σε ανάρρωση, Προσοχή στη χορήγηση του προϊόντος σε ζώα με καρδιακή ανεπάρκεια, βροχοσπασμό, επιληπτικές κρίσεις και παθήσεις του ήπατος ή των νεφρών. Να μη χορηγείται σε γαλακτοπαραγωγά ζώα τα οποία παράγουν γάλα για ανθρώπινη κατανάλωση.


Δοσολογία και Χρήση
To Sebacil χρησιμοποιείται υπό μορφή λουτρών ή ψεκασμών. Προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική χρήση. Τότε είναι ακίνδυνο και γίνεται καλά ανεκτό από τα ζώα. Αφού ανοιχθεί προσεκτικά το φιαλίδιο αραιώνεται με νερό σε αναλογία: 1 ml Sebacil σε 1 λίτρο νερού για ψεκασμό και 1 ml Sebacil σε 2 λίτρα νερού για αντιπαρασιτικό λουτρό.

Χρόνος Αναμονής
Κρέας: 30 ημέρες
Δεν επιτρέπεται η χορήγηση του Sebacil σε γαλακτοπαραγωγά ζώα, το γάλα των οποίων προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.