Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Κατασκευή Ποιμνιοστασίου: Θερμοκηπιακή

Η θερμοκηπιακή εγκατάσταση συγκεντρώνει αρκετά συν. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ελαφριού τύπου κατασκευές με σχετικά μικρό μειωμένο κόστος εγκατάστασης και συντήρησης. Πολύ εύκολα μπορούν να αντικατασταθούν κάποια φθαρμένα τμήματα. Επίσης επιτυγχάνουν καλό φωτισμό και αερισμό και μείωση οσμών, ιών και βακτηριδίων. Τέλος στον συγκεκριμένο τύπο κατασκευής δεν απαιτείται οικοδομική άδεια καθώς πρόκειται για ελαφριού τύπου κατασκευές χωρίς βαριά οικοδομικά υλικά. Το κόστος κατασκευής κυμαίνεται από 110€ έως 120€. Το συγκεκριμένο κόστος μπορεί να μειωθεί αρκετά με πολύ προσωπική εργασία.     


Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας στο email σας.

Στο email μας μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, αγγελίες και ερωτήσεις. Αν έχετε ποιμνιοστάσιο, μπορούμε να σας κάνουμε και ένα αφιέρωμα μέσα στο blog μας αν μας στείλετε υλικό. Διαφορετικά μπορείτε απλά να σχολιάσετε το άρθρο παρακάτω.

1 σχόλια:

Θ.farm είπε...

Γεία σας θα ηθελα να μου πειτε μερικα στοιχεία τι αντοχή εχει σε αέρα σε βροχή σε χαλάζι? τι κόστος έχει / μ2 , διατάσεις μπορεί να έχει σε πλάτος και ύψος max. το Mail einai : thanas@hol.gr η 6977235631

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.