Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Απολύμανση Αμελκτικών Μηχανών και Παγολεκάνων

Τα υγρά καθαρισμού για αμελκτικές μηχανές και παγολεκάνες προμηθεύονται σε ζευγάρι. Ένα αλκαλικό (μπλε) και ένα όξινο (κόκκινο). Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά πρωί βράδυ.

Ιδιότητες του Αλκαλικού Διαλύματος
Το μπλε είναι αλκαλικό χλωριούχο προϊόν καθαρισμού και απολύμανση αμελκτικών μηχανών και παγολεκάνων. Περιέχει υδροξείδιο του καλίου, υποχλωριώδες νάτριο, σταθεροποιητές χλωρίου, συμπλοκοποιητές και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Έχει πολύ καλή απολυμαντική δράση στις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω της παρουσίας του υποχλωριώδους νατρίου.

Χρήση
Ξεπλύνατε το κύκλωμα προ της εφαρμογής.
Δοσολογία: 0.5 έως 1.0 %
Αφήσατε το προϊόν να κυκλοφορήσει σε θερμοκρασία 50 έως 60 βαθμών Κελσίου (10-15 λεπτά).
Ξεπλύνατε με κρύο νερό.

Προδιαγραφές και Προφυλάξεις
pH (1%) : 11.8
Πυκνότητα (20 oC) : 1.233 kg/l
Σημείο πήξεως : -15 oC
Μην αναμιγνύετε ποτέ με οξύ. Αποθήκευση σε αεριζόμενο χώρο με θερμοκρασία χαμηλότερη των 35 βαθμών Κελσίου.Ιδιότητες του Όξινου Διαλύματος
Το κόκκινο είναι όξινο καθαριστικό για την απομάκρυνση πρωτεϊνών και αποθέσεων ανοργάνων αλάτων όπως ασβεστίου και σιδήρου. Περιέχει φωσφορικό οξύ, θειικό οξύ, αναστολείς αφρού και διαβρεκτικούς παράγοντες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για απολύμανση αμελκτικών μηχανών και παγολεκάνων.

Χρήση
Επαρκές ξέπλυμα του κυκλώματος με άφθονο νερό προ της εφαρμογής. Αφήσατε να κυκλοφορήσει 0.5 – 2.0 % διάλυμα σε θερμοκρασία 50 έως 60 βαθμών Κελσίου (10-15 λεπτά). Ξέπλυμα με καθαρό νερό.

Προδιαγραφές και Προφυλάξεις
pH (1%) : 2.2
Πυκνότητα (20 oC) : 1.230 kg/l
Σημείο πήξεως : -10 oC
Μην αναμιγνύετε ποτέ με χλωριούχα διαλύματα.Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας στο email σας.

Στο email μας μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, αγγελίες και ερωτήσεις. Αν έχετε ποιμνιοστάσιο, μπορούμε να σας κάνουμε και ένα αφιέρωμα μέσα στο blog μας αν μας στείλετε υλικό. Διαφορετικά μπορείτε απλά να σχολιάσετε το άρθρο παρακάτω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.