Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Sebacil

Εξωπαρασιτοκτόνο διάλυμα για πρόβατα

Δραστική Ουσία
Phoxim (50 g ανά 100ml)

Ενδείξεις
Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της σαρκοπτικής ψώρας, των φθειρών, των μυγών, των κροτώνων και των άλλων εξωπαρασίτων των προβάτων και των σκύλων. Μερικά από τα κυριότερα ακάρεα, τσιμπούρια και δίπτερα που είναι ευαίσθητα στο Sebacil είναι τα εξής: Sarcoptes, Psoroptes, Chorioptes, Psorergates ovis, Melophagus ovinus, Damalinia ovis, Lucilla cuprina, Rhipicephalus evertsi, Hyaloma spp., Amblyoma, Boophilus spp., Stomomys calcitrans και Musca autumnalis. 

Δοσολογία
Το Sebacil χρησιμοποιείται είτε υπό μορφή λουτρών ή υπό μορφή ψεκασμών. Προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική χρήση. Τότε είναι ακίνδυνο και γίνεται καλά ανεκτό από τα ζώα. Αφού ανοιχτεί προσεκτικά το φιαλίδιο, αραιώνεται με νερό σε αναλογία: 
Ψεκασμός: 1 ml Sebacil σε 1 λίτρο νερού
Λουτρό: 1 ml Sebacil δερματικό διάλυμα σε 2 λίτρα νερού

Αντενδείξεις
Απαγορεύεται η χρήση του μαζί με ζωοτροφές ή το πόσιμο νερό (τότε είναι δηλητήριο). Να μη χορηγείται σε ασθενή, πολύ καταπονημένα ή σε υπό ανάρρωση ζώα. Προσοχή στη χορήγηση του προϊόντος σε ζώα με καρδιακή ανεπάρκεια, βρογχοσπασμό, επιληπτικές κρίσεις και παθήσεις του ήπατος ή των νεφρών. Να μη χορηγείται στα πρόβατα κατά την γαλουχία.

Χρόνος Αναμονής Προβάτων
Κρέας: 30 ημέρες

Συσκευασίες
Φιάλες των 30 ml, 100 ml, 250 ml, 1 L και 5 L

Κάτοχος
Bayer


Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας στο email σας.

Στο email μας μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, αγγελίες και ερωτήσεις. Αν έχετε ποιμνιοστάσιο, μπορούμε να σας κάνουμε και ένα αφιέρωμα μέσα στο blog μας αν μας στείλετε υλικό. Διαφορετικά μπορείτε απλά να σχολιάσετε το άρθρο παρακάτω.

1 σχόλια:

Yiannis είπε...

ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ?

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.