Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Καρδίτσας

Το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Καρδίτσας είναι αποκεντρωμένη Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), υπάγεται στη Γενική Διεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, σύμφωνα με την αριθμ. 281691/2007 Υ.Α., και λειτουργεί σε επίπεδο Τμήματος.

Διεύθυνση: Αμπέλια, Καρδίτσα, 43100
Τηλέφωνο: 2441077361

Το Κέντρο βρίσκεται στην περιοχή Αμπέλια του Δήμου Καρδίτσας, είναι το πρώτο που εφάρμοσε, στο παρελθόν, Πρόγραμμα Απογονικού Ελέγχου Καραγκούνικων Κριαριών, σε συνεργασία με το Σταθμό Αναπαραγωγής και Τεχνητής Σπερματέγχυσης της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Καρδίτσας. Μια από τις τελευταίες δραστηριότητες, που υλοποιούνται στο Κέντρο, η περιοχή δικαιοδοσίας του οποίου περιλαμβάνει τους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, είναι ο χαρακτηρισμός της φυλής βοοειδών, η αναγνώριση νέων φυλών κρεατοπαραγωγικής κατεύθυνσης και η δημιουργία των αντίστοιχων γενεαλογικών βιβλίων.


Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας στο email σας.

Στο email μας μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, αγγελίες και ερωτήσεις. Αν έχετε ποιμνιοστάσιο, μπορούμε να σας κάνουμε και ένα αφιέρωμα μέσα στο blog μας αν μας στείλετε υλικό. Διαφορετικά μπορείτε απλά να σχολιάσετε το άρθρο παρακάτω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.